مشروح خبر: مشروح خبر:

کنفرانس بین المللی «مدیریت استراتژیک»

کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک

بزرگترین اجلاس رهبران، مدیران عامل، رؤسا، مدیران ارشد و متخصصین حوزه مدیریت و برنامه ریزی.....
تغییرات محیطی در جهان، شتاب زیادی به خود گرفته است و پیچیده شدن تصمیمات، لزوم به‌کارگیری هوشمندانه، به‌روز و هدفمند برنامه‌ریزی جامع و راهبردی را بیش ‌از پیش ملموس نموده است.
مسائل پیچیده، حساس و چندوجهی که در طی چند سال اخیر همه ابعاد کشور را در برگرفته است سبب شده تا برخی از اساتید، مدیران و متخصصان مدیریت استراتژیک کشور در راستای شناسایی این گلوگاه‌ها و ارائه راهکارهای سازنده و ماندگار به حوزه‌های مختلف صنعت، فرهنگ و اقتصاد جامعه، برگزاری باشکوه کنفرانس بین‌المللی مدیریت استراتژیک را در دستور کار قرار دهند.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به‌عنوان میزبان این رویداد بزرگ، پس از برگزاری موفق و اثربخش چهار دوره قبلی کنفرانس بین‌المللی مدیریت استراتژیک در سال‌های 1392 الی 1396، در نظر دارد، پنجمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت استراتژیک را با مشارکت دانشگاه‌ها و نهادهای علمی و پژوهشی و وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌ها، انجمن‌های مختلف و با رویکرد کاربردی و دانشورانه در روزهای 14 و 15 اسفند ماه سال جاری در محل سالن همایش‌های صداوسیما برگزار نماید.

ازجمله برنامه‌های اصلی کنفرانس امسال، برگزاری نخستین دوره جایزه ملی استراتژی است. شرکت در این جایزه، مسیری برای بلوغ مدیریت استراتژیک پیش روی سازمان‌های ایرانی ترسیم خواهد کرد و منجر به افزایش توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استراتژیک آن‌ها خواهد شد. ارزیابی دقیق و ارائه بازخور اختصاصی، فراهم‌سازی زمینه برای تبادل تجارب موفق میان سازمان‌ها، و معرفی سازمان‌ها و مدیران برگزیده به جامعه علمی و حرفه‌ای کشور ازجمله بخش‌های کلیدی جایزه است.

برای کسب اطلاعات تکمیلی با شماره 88012411  تماس حاصل فرمائید.

امید است در سایه الطاف ایزد منان و به پشتوانه تلاش مدیران و مسئولین متخصص و متعهد حوزه مدیریت استراتژیک کشور، بتوانیم گام¬های ارزنده و ماندگاری در مسیر توسعه ایران اسلامی برداریم. ان شاء الله

برای کسب اطلاعات بیشتر از این کنفرانس و ورود به وبسایت اختصاصی آن اینجا کلیک کنید