دکتری- اعلام زمان برگزاری آزمون جامع و لزوم شرکت دانشجویان دکتری در آزمون (در ترم چهارم تحصیلی)

تاریخ برگزاری آزمون جامع 20 خرداد 98 ساعت 8 صبح می باشد.

دانشجویان باید در ترم چهارم در آزمون جامع شرکت نمایند و در صورت مردود شدن تنها تا ترم پنجم فرصت شرکت مجدد در آزمون را دارند.

شروط لازم برای شرکت در آزمون جامع

1. دانشجو باید 18 واحد درسی آموزشی خود را با حداقل معدل 16، گذرانده باشد.
  2. دانشجو باید مدرک زبان را ارائه داده باشد و نمره زبان در سیستم ثبت شده باشد.
با توجه به تغییر و تحولات در اداره آموزش، لازم است دانشجویانی که پیشتر برای شرکت در آزمون جامع اعلام امادگی نموده اند و دانشجویان جدیدی که قصد شرکت در ازمون را دارند حداکثر تا تاریخ 28 فروردین 98 از طریق ایمیل adousi@ut.ac.ir مجددا اعلام آمادگی کنند.

لطفا در موضوع ایمیل "نام و نام خانوادگی-شماره دانشجویی-آمادگی آزمون جامع" بدون هیچ کاراکتری کمتر و بیشتر قید شود.

اداره آموزش تحصیلات تکمیلی