اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری دکتری تخصصی (Ph.D) دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398

ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع دکتری (.Ph.D)
دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
بازه زمانی ثبت نام حضوری به‌شرح زیر اعلام می‌گردد

پذیرفته‌شدگان می‌بایست با همراه داشتن مدارک اعلام شده و انجام ثبت نام غیر حضوری، جهت انجام ثبت نام قطعی، حضورا به شرح زیر مراجعه فرمایند.

تاریخ ثبت نام حضوری: روزهای سه‌شنبه الی چهارشنبه ۱۲و۱۳ شهریور ۹۸
محل ثبت نام: دانشکده مدیریت دانشگاه تهران (خیابان جلال آل احمد- جنب پل نصر (گیشا)- ساختمان جنوبی- کلاس شماره 27)

جدول زمانبندی ثبت نام:

زمان ثبت نام

از ساعت 8:30 الی 12

از ساعت 13:30 الی 15:30

سه شنبه 12 شهریور 98

کلیه رشته- گرایش های گروه مدیریت صنعتی (تولید، تحقیق، سیاستگذاری و تکنولوژی)

رشته حسابداری / کلیه رشته- گرایش های گروه مدیریت دولتی (خط و مشی و مدیریت تطبیقی)

چهارشنبه 13 شهریور 98

کلیه رشته- گرایش های گروه مدیریت بازرگانی (بازاریابی، راهبری و رسانه)

مالی بانکداری / کسب و کار هوشمند / بازیابی اطلاعات و دانش

بدیهی است عدم مراجعه در تاریخ های اعلام شده به منزله انصراف شما از ثبت نام تلقی خواهد شد.

* جهت ثبت نام لطفابه موارد و مقررات زیر توجه نمایید تا در حین تحصیل دچار مشکل آموزشی نشوید:

1 –کلیه اطلاعات شناسنامه بایستی با اطلاعات ارسالی به سیستم جامع گلستان تطابق داشته باشد.
2 – حضور دانشجو در مرحله ثبت نام الزامی بوده و اداره آموزش از پذیرفتن شخصی دیگر به جای داوطلب (حتی بستگان درجه یک و یا نماینده ایشان) معذور است.
3 – عکس دانشجو منحصرا باید از نوع عکس پرسنلی باشد.
5 – دانشجویان شاهد و ایثارگر بایستی گواهی مربوطه را تحویل دهند.
6 – چنانچه مغایرت معدل وجود دارد بایستی به کارشناس مربوطه اعلام گردد.
7 – چنانچه دانشجو فارغ التحصیل سال 97 است حتما باید گواهی موقت خاتمه تحصیلات را به کارشناس تحویل داده و در سیستم بارگذاری نماید.
8 – ارائه گواهی دفاع و گواهی معدل جهت ثبت نام پذیرفته نمی‌باشد.
10 – دانشجو باید اصل گواهی موقت یا دانشنامه برابر اصل را به آموزش تحویل دهد.
11 – دانشجو موظف به ارائه تاییدیه تحصیلی مقطع قبلی تا قبل از شروع شدن ترم بعد می‌باشد.
12 – دانشجویان مذکر موظف به ارائه برگه نظام وظیفه به کارشناس تا قبل شروع ترم بعد می‌باشند.
13 – انتخاب واحد فقط در ترم اول توسط کارشناس انجام می‌شود در ترمهای بعدی در زمان مقرر دانشجو موظف به ثبت نام الکترونیکی است.
14 – دانشجویان نوبت دوم موظف به پرداخت شهریه می‌باشد و ارائه هر گونه تخفیف و تقسیط امکان پذیر نیست.
15 – دانشجویانی که سرباز وظیفه‌ هستند بایستی پس از انجام مراحل ترخیص جهت ثبت نام در روزهای حذف و اضافه مراجعه نمایند.
16 – ارائه مدرک زبان معتبر جهت دانشجویان دوره دکتری الزامی است.

پذیرفته شدگان لازم است جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس academics.ut.ac.ir
و جهت اطلاع از راهنما و انجام مراحل ثبت نام به آدرس reg.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

معاونت آموزشی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران