ارشد: بررسی ادراک از سیستم "پرداخت مبتنی بر عملکرد" بر التزام شغلی، فرسودگی شغلی و بهزیستی روانشناختی پرستاران بیمارستان الزهرا اصفهان

عنوان رساله/پایان نامه

استاد داور چهارم

روز دفاع (مثلا: دوشنبه)

یکشنبه

تاریخ دفاع (مثلا: 15/11/1397)

24/06/98

ساعت دفاع (مثلا:  14:30)

مکان (ساختمان و کلاس)

ساختمان امام رضا کلاس 401

چکیده رساله/پایان‌نامه

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه میان ادراک از پرداخت مبتنی بر عملکرد و فرسودگی شغلی و بهزیستی روانشناختی پرستاران با در نظر گرفتن نقش متغیر میانجی التزام شغلی در بیمارستان الزهرای اصفهان انجام شده است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از منظر گردآوری داده ها توصیفی از نوع پیمایشی دسته بندی می شود، همچنین روش تحقیق کمی می باشد. جامعه ی آماری پرستاران بیمارستان الزهرا در اصفهان می باشند که تعداد آنها 950 نفر می باشد. در این راستا، پس از محاسبه ی حجم نمونه مناسب به کمک فرمول کوکران و انتخاب تصادفی پرسشنامه استاندارد برای اطمینان بیشتر بین 330 نفر از پرستاران توزیع شد. در پژوهش حاضر از پرسشنامه ی استاندارد ادراک از پرداخت مبتنی بر عملکرد ساموئل گاتر(2015)، پرسشنامه استاندارد بهزیستی روانشناختی ریف (1988)، پرسشنامه استاندارد التزام شغلی شافلی(2009) و پرسشنامه فرسودگی شغلی ماسلچ(1986) برای سنجش متغیرهای پژوهش استفاده شده است که طبیعتا روایی و پایایی آن مورد تأیید اساتید قرار گرفت. پایایی پرسشنامه ی ادراک از پرداخت مبتنی بر عملکرد 797/0، پایایی پرسشنامه بهزیستی روانشناختی 705/0، پایایی پرسشنامه التزام شغلی 892/0 و پایایی پرسشنامه ی فرسودگی شغلی 878/0محاسبه گردید. نتایج توصیفی و استنباطی به دست آمده از طریق تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم افزار‌smart PLS  می‌باشد. یافته های پژوهش تاثیر التزام شغلی روی بهزیستی روانشناختی و نیز تاثیر التزام شغلی روی فرسودگی شغلی را تایید می کند اما نقش ادراک از سیستم پرداخت مبتنی بر عملکرد روی التزام شغلی و فرسودگی شغلی و بهزیستی روانشناختی تایید نگردید.