حضور همه روزه کارمندان دانشگاه در محل کار خود از تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹

شماره بخشنامه:   155/32966

تاریخ :   1399/3/7

پیرو بخشنامه‌های قبلی درخصوص نحوه حضور کارمندان در راستای فاصله گذاری اجتماعی و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و با توجه به بخشنامه شماره ۳۵۱۴۹/‏۱۱‬ مورخ ۰۷/‏۰۳/‏۹۹‬ وزارت علوم تحقیقات و فناوری، چگونگی فعالیت اداری کارمندان دانشگاه از تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ ‬ تا‬ اطلاع‬ ثانوی‬ به شرح ذیل جهت اقدام اعلام می‌گردد:

۱- کلیه کارمندان ملزم به حضور هر روزه هستند و مدیران محترم دانشگاه اعم از رؤسای پردیس‌ها و معاونین، رؤسای دانشکده‌ها و معاونین، مدیران گروه‌ها و رؤسای ادارات، بایستی ضمن حضور در واحدها به فعالیت پرسنل زیر مجموعه خود نظارت نمایند. لذا تمامی دستورات و مجوزهای قبلی مبنی بر حضور دو سوم افراد یا دورکاری از این پس لغو می‌باشد.

۲- ساعت کاری کارکنان از ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ (با نیم ساعت فرجه) می‌باشد و کلیه کارمندان موظف به کارت زنی هستند، در غیر این صورت در سامانه برای آنها غیبت منظور خواهد شد.

۳- از کلیه کارکنان محترم دانشگاه درخواست می‌شود به منظور حفظ سلامتی خود و دیگران و تداوم طرح فاصله گذاری اجتماعی، کلیه اصول بهداشتی و ایمنی و پروتکل‌های تعیین شده توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا را در محل کار خود رعایت فرمایند.

۴- کارمندان دانشگاه حتی المقدور به واحدهای ستادی (مانند منابع انسانی، امور مالی، اداره رفاه و…) مراجعه حضوری نداشته باشند و جهت پیگیری امور اداری خود از طریق سامانه الکترونیکی دبیرخانه و کارشناسان مستقر در واحد مربوطه اقدام نمایند.

لینک اصل خبر بر روی وب‌سایت دانشگاه