آغاز (نمایشگاه کار) دانشکده مدیریت - ۲۸ و ۲۹ آبان ۹۸

نمایشگاه کار، در ساعت ۸ صبح روز سه شنبه ۲۸ آبان ماه ۹۸ کار خود را آغاز کرد

این نمایشگاه با حضور جناب دکتر نیلی ریاست دانشگاه تهران، دکتر سهرابی ریاست دانشکده مدیریت، اعضای هیٲت رئیسه دانشکده و اساتید و دانشجویان و سایر مدعوین مرتبط با نمایشگاه کار خود را آغاز نمود.

لازم به ذکر است، این نمایشگاه به مدت دو روز دایر خواهدبود.

جذب و استخدام نیروی انسانی از مهمترین مسائل شرکت‌ها و سازمان‌ها به شمار می‌آید، و درحال حاضر بررسی‌ها نشان می‌دهد مؤثرترین شکل از فرآیند استخدام در سازمان‌های معتبر دنیا برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه کار در دانشگاه‌ها می‌باشد. نمایشگاه کار، رویدادی است که در آن سازمانها با موقعیت‌های شغلی خود حاضر شده و فرصت می‌یابند تا با تعداد زیادی از کارجویان ملاقات کرده و در یک فضای رقابتی نسبت به جذب نفرات مورد نظر اقدام نمایند.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به‌عنوان معتبرترین مرکز علمی کشور در حوزه کسب وکار نمایشگاه کار را با حضور حدود 50 شرکت‌ معتبر داخلی و خارجی، در تاریخ های 28و 29 آبان ماه برگزار مینماید.

در این رویداد بیش از 4000 دانشجو و فارغ التحصیل رزومه خود را در سایت کاریابی نمایشگاه بارگذاری کرده و بیش از 650 فرصت شغلی در اختیارکارجویان قرار میگیرد.

مراسم افتتاحیه از  نمایشگاه کار روز 28 آبان ماه ساعت 8:30 صبح با حضور معاون محترم  وزیرکار در امور اشتغال  جناب آقای دکتر منصوری  و ریاست محترم دانشگاه تهران جناب آقای دکتر نیلی و معاونین و مدیران کل دانشگاه تهران  در محل تالار الغدیر دانشکده مدیریت برگزار گردید .در ابتدا خانم دکتر امین با عنوان دبیر علمی نمایشگاه توضیحات کاملی در خصوص روند اجرای نمایشگاه و تشکیل کارگروه های تخصصصی گزارشی را ارائه نمودند. جناب آقای دکتر نیلی ریاست محترم دانشگاه تهران نیز بر ضرورت توجه به امر اشتغال در بین جوانان ایراد سخن فرمودند. جناب آقای دکتر منصوری  معاون محترم  وزیرکار در امور اشتغال  نیز از اهمیت توجه به امر بومی سازی در عرصه های مختلف صنعت و چگونگی تشکیل کسب و کارهای جدید توضیحاتی را ایراد نمودند.

نمایشگاه کار از طرف دفتر ارتباط با صنعت ذیل معاونت پژوهشی دانشکده مدیریت برنامه ریزی و اجرا میگردد.