6- دیدن فیلم ضبط شده دفاعیه و ضبط آن از روی دسکتاپ

بعد از انجام دفاعیه لینکی برای شما ارسال می‌شود که می‌توانید با استفاده از این لینک فیلم دفاعیه را مجددا ببینید و نکات مورد نیاز خودتان را یادداشت برداری کنید.

1- برای دیدن فیلم باید آدرس یا لینک داده شده را در خط آدرس نرم افزار FireFox قرار دهید تا فیلم برای شما به نمایش درآید.

2- بایستی در رایانه شما سه برنامه فایرفاکس، فلش پلیر و ادوبی کانکت (مخصوص فایر فاکس) نصب باشد تا بتوانید از طریق لینک مذکور، فیلم دفاعیه را ببینید.

برای دانلود و نصب سه برنامه گفته شده و یا بروز آوری آنها می‌توانید به این صفحه https://management.ut.ac.ir/article/102091968 بروید

فیلم راهنما (برای دیدن فیلم دفاعیه)

برای نمایش بهتر فیلم می‌توانید آن را تمام صفحه کنید

فعلا فیلمهای دفاعیه بر روی سرور دانشگاه به صورت ضبط شده موجود هستند و می‌توانید بارها آن را ببینید. ولی ممکن است که برای سرویس و بروز آوری سرورهای دانشگاه، در آینده این فیلم‌ها را پاک کنند. لذا افرادی که مایل هستند یک نسخه از فیلم دفاعیه خود داشته باشند بهتر است خودشان نسبت به ضبط فیلم دفاعیه اقدام نمایند.

برای ضبط فیلم دفاعیه باید از نرم افزاری که دسکتاپ شما را ذخیره می‌کند استفاده کنید. برای این منظور نرم‌افزارهای زیادی وجود دارد که در اینجا یکی از آنها را جهت دانلود تقدیم حضور می‌کنیم.

لینک دانلود نرم افزار ضبط دسکتاپ Screen Recorder

فیلم راهنما (برای ذخیره فیلم دفاعیه از روی دسکتاپ)