21- تهیه فیلم دفاعیه‌ها و جلسات اداری مجازی و تحویل آن به دانشجویان، اساتید و مدیران سازمان

بعد از انجام دفاعیه‌های دانشجویی و یا جلسات اداری، بعضا دانشجویان و یا اساتید، درخواست می‌کنند که فیلم جلسه برگزار شده را در اختیار ایشان قرار دهیم.

برای این منظور از دو روش می‌توان استفاده کرد.

۱- آدرس محل قرار گیری فیلم بر روی سرور را در اختیار دانشجو یا استاد قرار دهیم و از وی بخواهیم که خودش فیلم را ضبط کند.

به فیلم راهنمای روش اول توجه فرمایید.

برای تمام صفحه شدن فیلم بر روی دکمه مربع شکل (گوشه سمت راست پایین) کلیک کنید

در کروم:   در فایر فاکس:

برای دانلود فیلم اینجا کلیک کنید

برای ضبط دسکتاپ و تهیه فیلم، نرم افزارهای زیادی در دسترس است. برای مثال نرم افزار حرفه‌ای کامتاسیا که به دلیل حرفه‌ای بودن، حجم آن بیش از 250 مگابایت است.

لینک دانلود کامتاسیا

ولی در اینجا لینک یک نرم افزار سبک و راحت جهت تهیه فیلم از دستکتاپ را قرار می‌دهیم.

لینک دانلود برنامه ضبط دسکتاپ

این برنامه را از حالت فشرده خارج و نصب کنید و با شماره سریال فعال‌سازی را انجام دهید.

۲- خودمان فیلم را تهیه کنیم و آن را در اختیار دانشجو یا استاد قرار دهیم
به فیلم راهنمای روش دوم توجه فرمایید

برای دانلود فیلم اینجا کلیک کنید

توضیحات بالا و دو فیلم راهنمای فوق برای همکاران و مدیران اتاقهای مجازی تهیه شده است.

برای دانشجویان نیز دو فیلم تهیه شده که می‌توانید از لینک زیر به آن دو فیلم دسترسی داشته باشید

راهنمای تماشا و ضبط فیلم دفاعیه‌ها (برای دانشجویان)