1- گام اول: ارسال اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت و رزرو زمان دفاعیه (زمان مورد نیاز 5 دقیقه)

پس از هماهنگی با کارشناس خود در اداره آموزش و احراز شرایط و نیز ارسال فرم شماره 3 به آقای قیاسی در اداره آموزش، لازم است:

زمان دفاعیه (تاریخ/ روز/ ساعت) را با کلیه اساتید دفاعیه‌ خودتان هماهنگ نمایید و سپس اطلاعات جدول زیر را برای آقای منصور توکلی‌نیا از طریق واتساپ به شماره 09124716224 ارسال نمایید

لطفا کمی صبور باشید:

۱- ارسال اطلاعات کفایت می‌کند
۲- تماس تلفنی نگیرد
۳- به آهستگی و با حوصله چهار نکته زیر را بخوانید

نکاتی جهت اطلاع:

1- تعداد اتاق‌های مجازی زیاد است و ممنوعیت روز و ساعت وجود ندارد.

پس شما می‌توانید در هر روز هفته (حتی روزهای تعطیل)، و در هر ساعت از شبانه‌روز، پس از هماهنگی و کسب موافقت اساتید دفاع نمایید.

2- ثبت اطلاعات ارسالی شما، در روز و ساعت اداری انجام خواهد گرفت.

به این معنی که شما می‌توانید در هر زمانی (حتی خارج از ساعت اداری)، اطلاعات دفاعیه خودتان را ارسال نمایید، ولی ثبت آن در وقت اداری خواهد بود (پس اگر روز چهارشنبه خارج از ساعت اداری اطلاعات را ارسال کنید، ثبت اطلاعات در صبح شنبه بعدی انجام خواهد شد). بنابر این لازم است حداقل یکی دو روز زودتر کارهای لازم را انجام دهید.

3- ارسال لینک اتاق دفاعیه برای شما

پس از دریافت اطلاعات و ثبت آن (و پس از تایید آقای قیاسی)، لینک مربوط به اتاق دفاعیه آنلاین به واتساپ شما ارسال می‌شود که شما این لینک را در اختیار اساتید خود قرار خواهید داد.

4- اعلام نمره دفاعیه به کارشناس اداره آموزش

پس از انجام دفاع، رتبه و نمره شما از استاد راهنما استعلام شده و به کارشناس شما در اداره آموزش ابلاغ می‌گردد (و موضوع از طریق واتساپ نیز به شما اطلاع داده خواهد شد) تا پیگیر مراحل بعدی فارغ التحصیلی باشید. بنابر این، از این مرحله به بعد شما با مسؤول برگزاری دفاعیه کاری نخواهید داشت و فرایندهای بعدی، مربوط به اداره آموزش و کارشناس شما در این اداره است.

اطلاعات مورد نیاز برای ثبت دفاعیه آنلاین

1- لطفا اطلاعات ارسالی دقیقا به ترتیب جدول زیر باشد

2- از ارسال فایل PDF و Word خودداری کنید و اطلاعات را در واتساپ تایپ نمایید

۱- اطلاعات دانشجو:
۱.۱- نام و نام خانوادگی،
۱.۲- شماره دانشجویی
۲- مقطع تحصیلی:
ارشد / دکتری (و چنانچه دانشجوی دکتری هستید، تعیین نوع دفاعیه: پروپوزال، سمینار، دفاع نهایی)

۳- زمان برگزاری دفاعیه:
(روز- تاریخ- ساعت)

۴- اطلاعات مربوط به اساتید
۴.۱- نام و نام خانوادگی (به صورت کامل، چون نام خانوادگی همانند وجود دارد)،