1- دانلود برنامه Adobe Connect و ورود به اتاق دفاعیه آنلاین (مجازی)

اگر ورژن ویندوز شما 8 و یا 10 است، ورود به اتاق دفاعیه آنلاین (مجازی) بسیار آسان است. تنها کافی است:

1- برنامه Adobe Connect را دانلود کنید. (لینک دانلود نرم افزار ادوبی کانکت)

2- آن را اجرا کنید

3- آدرس لینکی که توسط کارشناس دفاعیه‌ها به شما داده خواهد شد رادر آن وارد کنید.

4- به عنوان میهمان (Guest) وارد اتاق شوید (احتیاج به نام کاربری و رمز ورود ندارد. فقط نام خودتان را به انگلیسی تایپ کنید)

به فیلم راهنما توجه فرمایید.

فیلم1: خلاصه

فیلم2: با توضیحات بیشتر (این فیلم قدیمی است و قبلا تهیه شده است)

اگر ورژن ویندوز شما 7 و یا پایین‌تر است باید از روش دومی که در این لینک توضیح داده شده است استفاده کیند:

لینک توضیحات

تذکر:

1- دانشجویانی که ارائه کننده دفاعیه هستند حتما باید از رایانه رومیزی و یا رایانه همراه (لب‌تاب) استفاده کنند و ارائه دفاعیه از طریق موبایل و تبلت مورد پذیرش نمی‌باشد. (سایر دانشجویان که صرفا می‌خواهند در جلسه دفاعیه حضور داشته و از مطالب آن استفاده کنند می‌توانند علاوه بر رایانه از موبایل یا تبلت نیز استفاده کنند).

2- برای انجام دفاعیه‌ها ده اتاق آنلاین (مجازی) در اختیار دانشکده قرار دارد. بر حسب برنامه‌ریزی اداره آموزش، دفاعیه دانشجو در یکی از این اتاقها برگزار خواهد شد.
    پس از ارسال اطلاعات مربوط به دفاعیه خودتان، لینک اتاق دفاعیه برای شما ارسال خواهد شد.

آدرس اتاقهای آنلاین (مجازی) برای برگزاری دفاعیه‌ها:

vclas9.ut.ac.ir/management

vclas9.ut.ac.ir/management2