گزارش تصویری وبینار و مجموعه جلسات “پرانتز ۳”

انجمن علمی دانشجویی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران تقدیم میکند:

گزارش تصویری وبینار و مجموعه جلسات «پرانتز»

لینک دانلود فیلم‌های جلسه در پایین صفحه

«پرانتز» مجموعه جلساتی می باشد با محوریت ارزیابی و به اشتراک گذاری تجربیات افراد فعال در حوزه ی کسب و کار ها و نو آوری که سعی میشود به صورت جامع از تمام حیطه های نو آوری موضوعات و افراد سرشناس گلچین شده و در این جلسات برای ارائه ی تجربیات خودشان دعوت میشوند.

این جلسات در سال های قبل به صورت حضوری و به صورت ارائه و گفت و شنود اجرا شده بودند.

امسال به دلیل شیوع گسترده ی ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه ها جلسه ی سوم این همایش به صورت مجازی و از طریق لایو صفحه ی اینستاگرامی انجمن علمی دانشجویی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ( sam.ut@) و همچنین از طریق پلتفرم اسکای روم برگزار شد. در این جلسه آقایان حسام زاهدی و حسین گایینی به صورت حضوری و در سالن الغدیر سخنرانی کردند و آقای کاوه یزدی فرد از طریق ویدیو کنفرانس پلتفرم اسکای روم تجربیات خودشان در زمینه ی ایجاد کسب و کار ها را در اختیار دانشجویان قرار دادند. در آخر هر سخنرانی نیز وقتی در اختیار حضار قرار داده شد تا سوالات خودشان را از سخنران مربوطه بپرسند.

لینک دانلود فیلم‌های این جلسه: