کارشناسی ارشد: تسهیلات درنظر گرفته شده برای اعلام اولیه آمادگی دفاع (برای شهریور ماه 1398)

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

(طبق مصوبه مورخ ۲۵/‏۰۱/‏۹۸ یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای آموزشی دانشکده مدیریت)

دانشجویانی که آمادگی دفاع از پایان‌نامه خود را در شهریور ماه سال جاری دارند، در اسرع وقت فرم «اعلام اولیه آمادگی دفاع کارشناسی ارشد» را از سایت دانشکده دانلود و تکمیل کرده و به کارشناس مربوطه در اداره آموزش مراجعه نمایند.

در این راستا تحویل پایان‌نامه قابل دفاع به اداره آموزش (نسخه چاپی و الکترونیکی) جهت استفاده از تسهیلات فراهم شده توسط آموزش دانشکده در روزهای دفاع، حداکثر تا پایان وقت اداری شنبه دوم شهریور ماه 1398 ضروری است.

همچنین، روزهای دفاع از پایان‌نامه در پایان ترم جاری بدین شرح اعلام می‌شود.

تاریخ

1398/06/31

یکشنبه

گروه‌های مدیریت مالی و حسابداری

تسهیلات زیر در روزهای یاد شده توسط دانشکده برای دانشجویان در نظر گرفته شده است:

1. هماهنگی با اساتید راهنما، مشاور و داور جهت حضور در جلسه دفاع
  2. هماهنگی و آماده‌سازی محل برگزاری دفاع
  3. پذیرایی از اساتید (داور، مشاور و راهنما)
  4. دعوت از سازمان‌ها و صنایع مرتبط جهت حضور در جلسه دفاع
  5. تصویربرداری و درج مشخصات پایان‌نامه در کتابچه دانشکده

شرایط لازم برای امکان دفاع در روزهای گروه:

1. تایید موضوع پایان‌نامه در گروه مربوطه حداکثر تا پایان سال 1397 (به دلیل رعایت حداقل 6 ماه فاصله بین تصویب موضوع و دفاع از پایان‌نامه)
  2. تحویل پایاننامه تایید شده توسط استاد راهنما و مشاور حداکثر تا تاریخ 1398/06/02 به اداره آموزش (به منظور اجرای دقیق و کامل فرآیند اداری و علمی داوری پایان‌نامه)

توجه- با توجه به محدودیت فضا، اولویت قرار گرفتن در برنامه دفاع در زمان و مکان پیش‌بینی شده با دانشجویانی است که زودتر تاییدیه دفاع را از اساتید داور، مشاور و راهنما دریافت کرده باشند.

اداره تحصیلات تکمیلی