نحوه تسویه حساب دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی با کتابخانه مرکزی در ایام کرونا

لینک اصل خبر بر روی وب سایت کتابخانه مرکزی

به اطلاع می رساند به دلیل شرایط ایجاد شده و در جهت رفاه حال دانشجویان، تسویه  پایان نامه کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه تهران در کتابخانه مرکزی از تاریخ  1399/02/01 از  راه دور و از طریق ایمیل  انجام می پذیرد.

دو فایل متن کامل پایان نامه با فرمت   word  ( یا فرمت های استاندارد دیگر همچون latex ) و pdf  مطابق شرایط از قبل اعلام شده  به آدرس ایمیل cthesis.lib@ut.ac.ir  ارسال می گردد و  در صورت دارا بودن شرایط ، تسویه انجام می پذیرد.

مواردی که مطابق با  شرایط نباشد ، به اطلاع رسانده تا نسبت به اصلاح اقدام گردد. با تشکر

تذکر:

• فایل های پایان نامه می بایست نسخه پس از اصلاحات و کامل باشد و در صورت محرز شدن وجود نواقص در پایان نامه (حتی پس از تسویه دانشجو)، کتابخانه مرکزی می تواند درخواست توقف فارغ التحصیلی دانشجو را به آموزش دانشگاه اعلام نماید.
  • تسویه کتابخانه مرکزی پس از تسویه کتابخانه دانشکده صورت می گیرد، لذا دانشجویان گرامی می بایست ابتدا تسویه خود را در دانشکده کامل نموده و شماره رکورد پایان نامه را از آدرس thesis.ut.ac.ir دریافت نموده و سپس اقدام به تسویه با کتابخانه دانشکده و کتابخانه مرکزی نمایند.