مقررات مربوط به امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی همکاران و اساتید گرامی،

ضمن تشکر و عرض خدا قوت بابت یک ترم تلاش و زحمات شما عزیزان، با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات خواهشمندم به نکات زیر دقت فرمائید:

۱- سوالات امتحان را حداکثر تا ۱۴ دی‬ ماه جاری (۱۴/‏۱۰/‏۹۸) به آدرس ایمیل معاونت آموزشی دانشکده به آدرس academics.mng@ut.ac.ir ارسال نمائید. توجه داشته باشید اداره آموزش از قبول سوالات از هر شیوه دیگری خودداری خواهد کرد. ضمناً از تکثیر یا تحویل سوال به هر شخص دیگری خودداری نمایید.

۲- لطفاً به همراه سوالات امتحان، این اطلاعات را نیز ارسال نمائید: مدت زمان پاسخگویی، تعداد دانشجویان، open book بودن، نیاز به ماشین حساب یا لپ تاپ.

۳- پس از ارسال سوالات و اطلاعات درخواستی به ایمیل مذکور، تأیید دریافت برای شما ارسال خواهد شد. در صورت عدم دریافت تاییدیه لطفاً موضوع را از طریق دفتر معاونت آموزشی با شماره تلفن ۸۸۰۰۶۳۴۴ پیگیری نمایید.

۴- حضور استاد در کل جلسه آزمون و دریافت پاسخنامه‌ها در پایان آزمون ضروری است. در صورت عدم امکان موجه حضور استاد در جلسه آزمون، موضوع باید پیشتر از طریق ایمیل یاد شده به معاونت آموزشی اعلام و حداقل دو نماینده به جای استاد معرفی گردد.

۵- سوالات تکثیر شده در پاکت دربسته و مهر شده در روز امتحان تحویل استاد یا نماینده ایشان خواهد شد. بدیهی است در صورت عدم حضور استاد یا نماینده ایشان، اداره آموزش مسئولیت برگزاری آزمون و نگهداری پاسخنامه‌ها را به عهده نمی‌گیرد.

۶- بر اساس دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت نمرات در سامانه جامع آموزش، زمان ثبت نمره در سامانه جامع آموزش توسط اساتید در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ده روز پس از برگزاری امتحان آن درس و در مقطع دکتری تخصصی حداکثر چهل و پنج روز پس از برگزاری آخرین امتحان بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه است. (بازه حداکثر چهل و پنج روز پس از برگزاری آخرین امتحان، مختص دروسی نظیر: سمینار، روش تحقیق، مباحث ویژه، مباحث نوین، جلسه بحث، موضوع ویژه...... که بنا به دلایلی امکان ثبت نمرات آنان پس از ده روز امکان پذیر نمی‌باشد.)

نکته بسیار مهم:  نکات فوق الذکر (به جز بند ۶) تنها در مورد دانشکده مدیریت بوده و در خصوص پردیس البرز نمی‌باشد.

قبلاً از همکاری شما همکاران عزیز، کمال تشکر و قدردانی خود را اعلام می‌داریم. ‌‌‌