مصاحبه دکتری سال 1399 (توضیحات کلی)

داوطلبین گرامی دکتری سال 1399

همانطور مستحضرید، به منظور حفظ سلامت شما عزیزان، مصاحبه و پذیرش مقطع دکتری در سال 1399 به صورت آنلاین و غیر حضوری برگزار می‌شود.

قطعا به دلیل نبودن تجربه قبلی در این زمینه کاستی‌هایی خواهیم داشت. از آنجا که دانشگاه خانه ماست و متعلق به شما عزیزان و خدمتگزاران شما در آن است، باید به کمک یکدیگر، کاستی‌ها را به حداقل برسانیم و از نقاط قوت یکدیگر برای برگزاری هرچه بهتر این فراز از زندگی علمی، دانشگاهی خود بهره‌مند شویم.

برگزاری این مصاحبه تحت اشراف ریاست دانشکده و معاونت آموزشی و بر طبق قوانین و مقررات دانشگاه تهران خواهد بود.

برای برخورداری از پیشنهادات شما و رفع اشکالات احتمالی، پذیرای نظرات شما هستیم. شما می‌توانید هرگونه پیشنهاد و نظری را از طریق شبکه اجتماعی واتساپ، با شماره تلفن 09124716224 با آقای منصور توکلی نیا (نماینده دانشکده در امر برگزاری مصاحبه دکتری سال 1399) مطرح نمایید.
مهم:

1- از تماس تلفنی با این شماره خودداری کنید و اجازه دهید که در این زمان فشرده خدمتگزار شما باشیم.

2- پیشنهادات کلی که اجرای آن به نفع تمام داوطلبین باشد را مطرح نمایید.

3- از طرح سوالات جزئی و شخصی (مانند: آیا سؤالات سخت است، آیا من می‌توانم.... ) اجتناب نمایید.