مصاحبه جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد (مجموعه مدیریت کسب و کار و امورشهری) به صورت آنلاین

به اطلاع می‌رساند:

مصاحبه دانشجویان (مجموعه مدیریت کسب و کار و امورشهری- کد 1148) بر اساس جدول زمان‌بندی ذیل به صورت آنلاین برگزار خواهد شد

ضمن عرض تبریک به معرفی شدگان رشته مدیریت کسب و کار و امور شهری کد (1148) بدینوسیله به اطلاع می رساند جهت انجام مصاحبه الکترونیکی رزومه (تحصیلی – شغلی) خود را حداکثر تا ساعت 22:00 روز شنبه مورخ 1399/07/12 به آدرس ایمیل mamiry@ut.ac.ir ارسال نمایید. ( بدیهی است، به مدارک ارسالی بعد از زمان مذکور ترتیب اثر داده نخواهد شد).

همچنین جهت انجام مصاحبه الکترونیکی طبق جدول زمانبندی ذیل از طریق نرم‌افزار اسکایپ
با لینک:

تماس حاصل فرمایید.

قابل توجه:
انجام مصاحبه برای داوطلبان تنها یکبار برگزار می شود و عدم شرکت داوطلبان در بازه تعیین شده به منزله انصراف تلقی شده و برگزاری مصاحبه مجدد امکان پذیر نمی باشد.