طرح بخشودگی جرایم دفترچه اقساط دانش‌آموختگان به مناسبت دهه فجر

به استحضار دانشجویان و دانش‌آموختگان گرامی می‌رساند:

مصادف با چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طرح «بخشودگی خسارت ناشی از عدم پرداخت به موقع اقساط (جریمه دیرکرد اقساط)» از تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۲‬ آغاز گردیده و تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ ادامه دارد.

نکات مربوط به طرح:

• امکان شرکت در طرح، فقط از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وجود دارد.
  • جهت انجام فرآیند مربوط به این طرح، فقط از طریق مرورگر اینترنت اکسپلور (Internet Explorer، نسخه ۹ به بالا) یا فایرفاکس (نسخه به‌روز Mozilla Firefox) وارد پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان شوید (با تلفن همراه و یا مرورگر کروم اقدام ننمایید).
  • در صورت واریز کل بدهی، امکان بهره‌مندی از بخشودگی ۱۰۰ درصدی خسارات ناشی از عدم پرداخت به موقع اقساط (جریمه دیرکرد) و در صورت به‌روزرسانی اقساط معوق، امکان بهره‌مندی از بخشودگی ۵۰ درصدی خسارات ناشی از عدم پرداخت وجود خواهد داشت.
  • پس از واریز کامل بدهی، نسبت به ثبت «درخواست صدور نامه تسویه حساب» اقدام نموده و سپس جهت تأیید، با اداره رفاه دانشجویی دانشگاه محل تحصیل خود تماس حاصل فرمایید.

جهت اطلاعات بیشتر، راهنمای پیوست را مطالعه فرمایید.

دانلود: راهنمای طرح بخشودگی جرایم دفترچه اقساط صندوق رفاه دانشجویان - 12 تا 22 بهمن 1399