شیفت کاری اداره آموزش دانشکده (به منظور مراجعات اضطراری حضوری)

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند

جهت خدمت‌رسانی و رسیدگی به امور عزیزان دانشجو و نیز کاهش تردد این عزیزان، کلیه پرسنل دانشکده از طریق ایمیل در دسترس می‌باشند.

علاوه بر آن از طریق فرم تماس با ما بر روی وب‌سایت دانشکده می‌توانید درخواست، پیشنهاد و یا انتقاد خود را مطرح نمایید تا در اولین فرصت جهت پیگیری و رسیدگی به مسئول مربوطه تحویل شود.

در صورت نیاز و اضطرار به مطرح کردن مشکل خود به صورت حضوری، شیفت کاری و حضور همکاران اداره آموزش به شرح ذیل اعلام می‌گردد (لطفا فقط در روزی که کارشناس رشته‌ خودتان حضور دارد مراجعه نمایید):

روز افراد حاضر در اداره آموزش
 شنبه

28 تیر ماه

خانم سمیعی، خانم جعفری، آقای غفاری، خانم حمیدی
 یکشنبه

29 تیر ماه

آقای خزایی، خانم علیزاده، خانم پارسامنش، خانم کریمی
 دوشنبه

30 تیر ماه

خانم سمیعی، خانم جعفری، آقای غفاری، خانم حمیدی
 سه شنبه

31 تیر ماه

آقای خزایی، خانم علیزاده، خانم پارسامنش، خانم کریمی
 چهارشنبه

یکم مرداد ماه

مرخصی تابستانه

جهت سرویس‌دهی بهتر و نیز آسیب کمتر به شما عزیزان دانشجو، متذکر می‌شود:

• حتی المقدور در روزهای اعلام شده نیز به صورت تلفنی موضوع را با کارشناس خود مطرح نموده و حضور فیزیکی نداشته باشید. (لینک فهرست کارکنان اداره آموزش و شماره تلفن ایشان)
  • در صورت امکان، (در روزهای قبل از حضور) موضوع حضور خود را به صورت ایمیل به کارشناس مربوطه اعلام نمایید تا مقدمات کار را فراهم نماید و در روز حضور شما کار به صورت کامل انجام شود.
  • در صورت نیاز به حضور حتما از تجهیزات لازم مانند ماسک و دستکش استفاده نمایید.

آرزومند سلامتی و بهروزی شما هستیم
اداره آموزش دانشکده