سفارش پایان نامه‌های دانشگاه تهران از طریق ایمیل

در راستای تکریم ارباب رجوع و ارائه خدمت غیر حضوری، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران امکان سفارش متن کامل یا برخی فصول پایان نامه های این دانشگاه را برای دانشجویان و پژوهشگرانی که امکان مراجعه حضوری به کتابخانه مرکزی ندارند را از طریق ایمیل فراهم نمود. علاقمندان می توانند پس از دانلود فرم درخواست پایان نامه و تکمیل آن ، فرم پر شده مذکور را به انضمام تصویر فیش پرداختی و تصویر کارت ملی به ایمیل بخش پایان نامه کتابخانه مرکزی به آدرس thesis.lib@ut.ac.ir ارسال نمایند.

• مطابق دستورالعمل هیات رئیسه دانشگاه تهران تنها متن کامل پایان نامه هایی در اختیار کاربران قرار می گیرد که دو سال کامل از تاریخ دفاع آن گذشته باشد .

• پایان نامه هایی که دو سال کامل از تاریخ دفاع آن نگذشته است فقط امکان سفارش دو فصل اول و قبل از آن وجود دارد.

• علاقمندان می بایست ابتدا به آدرس library.ut.ac.ir مراجعه و در قسمت جستجو در پایان نامه های دانشگاه تهران، موضوع یا عنوان خود را جستجو و 15 صفحه اول آنرا دانلود نمایند و بر اساس فهرست ، فصل های مورد نظر خود را انتخاب و با ذکر شماره ثبت کتابخانه مرکزی درخواست خود را به ایمیل فوق الذکر ارسال نمایند.

• متقاضیان حداقل یک فصل کامل را می بایست درخواست نمایند و امکان سفارش متن کامل پایان نامه نیز وجود دارد.

• هزینه درخواست هر صفحه پایان نامه 2000 ریال می باشد.

• متقاضیان می بایست مبلغ را به شماره کارت 6104337906743750 با شناسه واریز 3700800800108 بانک ملت به نام کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران ( صرفا از طریق عابربانک های بانک ملت قابل پرداخت می باشد) یا شماره حساب 5225443026 واریز نمایند و تصویر فیش پرداختی را ضمیمه درخواست خود نمایند.

• بخش پایان نامه تلاش می کند درخواست ها را تا 48 ساعت کاری ارسال نماید.