راه اندازی مجدد کانال اطلاع‌رسانی (صدای مدیریت) بر روی شبکه اجتماعی ایتا

کانال اطلاع رسانی دانشکده به نام صدای مدیریت با آی دی sedayemodiriat@ بر روی شبکه اجتماعی ایتا مجددا شروع بکار کرد.

به دلیل فیلترینگ اعمال شده بر روی تلگرام که کار اطلاع‌رسانی به عزیزان دانشجو را با دشواری مواجه می‌نماید و بعضا نیاز است برخی اخبار به فوریت اطلاع‌رسانی شود، در پی استفاده از یکی از شبکه‌های اجتماعی داخلی بودیم که به دلیل استفاده دانشگاه تهران از ایتا، دانشکده مدیریت نیز از همین شبکه استفاده خواهد نمود.

شبکه اطلاع‌رسانی ایتا از سه پلت‌فرم قابل دسترس است.

1. نرم افزار قابل نصب بر روی موبایل
  2. نرم افزار دسکتاپ (نصب بر روی ویندوز)
  3. از طریق کاوشکر وب (مانند کروم و یا ...)

به دلیل عدم فیلتر شبکه‌های اجتماعی داخلی، دسترسی به اطلاعات منتشره به سرعت و سهولت امکان‌پذیر خواهد بود.

بنابر این اخبار دانشکده همچون گذشته با نام صدای مدیریت و آی‌دی sedayemodiriat@ علاوه بر تلگرام، بر روی ایتا هم منتشر می‌گردد و عزیزان دانشجو می‌توانند بنابر سلیغه خودشان از یکی از طرق گفته شده به آخرین اخبار دانشکده دسترسی داشته باشند.

لینک دسترسی به (صدای مدیریت) در شبکه اجتماعی ایتا

شبکه‌های اجتماعی دانشکده مدیریت