راهنمای مصاحبه متقاضیان مقطع دکتری 1399

لینک دانلود فایل راهنما (به صورت PDF)

در فایل فوق، لینک‌هایی وجود دارد که شما را به صفحاتی در اینترنت برای دانلود فایل و یا راهنمایی‌های بعدی می‌فرستد.

متقاضیان محترم دکتری

از اینکه دانشکده مدیریت دانشگاه تهران را برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری انتخاب کرده‌اید خرسندیم. آرزو می‌کنیم مرحله مصاحبه را با موفقیت سپری کنید و دوره تحصیلی شایسته‌ای را در این دانشکده سپری کنید.

این کتابچه برای برای آگاهی شما از روند مصاحبه و الزامات و شرایط آن منتشر می‌شود. خواهشمندیم با دقت مطالعه کرده و موارد مربوطه را رعایت فرمایید.

با توجه به شرایط خاصی که به دلیل شیوع کرونا حاکم شده است و نظر به اهمیت سلامتی شما، مصاحبه‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌شوند. از آنجا به طور استثنائی امسال آزمون کتبی حذف شده است لذا کلیه نمرات مربوط به دانشگاه در این مصاحبه حاصل می‌شوند. در نتیجه آمادگی کامل برای مصاحبه شرط لازم برای موفقیت نهایی است.

محیط مصاحبه:

مصاحبه به صورت آنلاین و در سامانه دانشکده توسط Adobe connect صورت می گیرد. شما می توانید از منزل مصاحبه را برگزار کنید و در این صورت باید نرم‌افزارهای لازم را که در صفحه مربوطه لیست شده‌اند نصب کنید. (لطفاً راهنمای برگزاری مصاحبه دکتری به شیوه الکترونیکی دانشگاه تهران به دقت مطالعه شود). لازم است که حتما دوربین و میکروفون شما فعال باشند.

فاصله زمانی مصاحبه مطابق جدول زمان بندی آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال 1399 دانشگاه تهران بوده و روز و ساعت مصاحبه برای هر متقاضی در روز 1399/7/5 روی سایت دانشکده اعلام خواهد شد و متقاضیان موظف به رعایت این زمان‌بندی هستند.

پیش از برگزاری مصاحبه:

لازم است متقاضیان پیش از برگزاری مصاحبه مدارک زیر را برای آموزش در نشانی ems1.ut.ac.ir بارگذاری کند.

1) عکس؛

2) تصویر صفحه نخست شناسنامه (در صورت وجود توضیحات صفحه آخر نیز بارگذاری شود)؛

3) تصویر کارت ملی؛

4) گواهی‌نامه پایان‌تحصیلات و ریزنمرات تایید شده هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد؛

5) گواهی صورتجلسه دفاعیه پایان‌نامه کارشناسی ارشد که با نمره و درجه پایان‌نامه در آن ثبت شده باشد؛

6) گواهی اشتغال به تحصیل مبنی بر دفاع از پایان‌نامه تا انتهای شهریور 99 با ذکر معدل (ویژه دانشجویان ترم آخر کارشناسی ارشد)؛

7) بارگذاری مقاله‌های علمی-پژوهشی و سایر مدارک و سوابق پژوهشی (مطابق شیوه نامه اجرایی پذیرش دکتری 99). مقاله چاپ شده همراه با شماره صفحه و مجله و یا نامه پذیرش همراه با متن مقاله بارگذاری شود. از بارگذاری مقاله در دست داوری جداً خودداری فرمایید؛

8) حکم کارگزینی رسمی قطعی یا رسمی آزمایشی و موافقت دانشگاه محل خدمت با ادامه تحصیل و پرداخت شهریه (فرم تعهد مخصوص مربیان تکمیل شود)؛

9) تکمیل فرم مشخصات فردی داوطلبان مرحله دوم آزمون دکتری (فرم شماره2).

شیوه برگزاری مصاحبه علمی و سنجش عملی:

پس از ورود به محیط مصاحبه در زمان انتخابی دانشجو با اعضای تیم مصاحبه (بین 3 تا 5 نفر) مواجه خواهد شد. طول هر مصاحبه بین 10 تا 30 دقیقه است و مصاحبه ضبط می‌شود. مصاحبه‌کنندگان سئوال‌های عمومی، سئوال‌های مرتبط با انگیزه‌نامه، سئوال‌های تخصصی، سئوال درباره پایان‌نامه ارشد، سئوال درباره پژوهشهای پیشین، سئوال درباره سوابق علمی و عملی، سئوال درباره نظریه‌های تخصصی، درباره روش‌های تحقیق، و موارد متنوعی که برای هیئت مصاحبه کننده مهم است پرسیده می‌شود.

با توجه به جایگزینی آزمون کتبی، برای برخی از رشته‌ها منابعی اعلام می‌شود که برخی از سئوالهای تخصصی از آن‌ها پرسیده می‌شوند. لازم است همچون آمادگی آزمون کتبی با مطالعه منابع برای سئوال‌های تخصصی نیز آماده شوید.

برای سنجش زبان انگلیسی شما ممکن است مصاحبه کنندگان سئوال‌هایی را به زبان انگلیسی بپرسند یا ممکن است متنی از کتابهای اصلی رشته روی صفحه برای شما به نمایش در آید تا آن را به فارسی بازگو کنید.

بعد از مصاحبه:

در صورتی که در خلال مصاحبه از شما تقاضای مدرک یا مستنداتی شد می‌توانید با هماهنگی مسئول فنی اتاق آن مدرک یا مستند را ظرف زمان اعلام شده برای ایشان ارسال کنید.

خواهشمندیم از پیگیری دائم نتیجه مصاحبه‌ها خودداری کنید. نمرات نهایی به سازمان سنجش اعلام می‌شود و سازمان سنجش نیز با جمع‌بندی مجموعه نمرات نتایج نهایی را اعلام خواهد کرد.