خبر تکمیلی: فراخوان پنجمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

دانشجوی فرهیخته شاهد و ایثارگر سلام علیکم،
با گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر و امام شهیدان (ره) و آرزوی توفیق روز افزون، به اطلاع می‌رساند به منظور ارج نهادن به فعالیت‌ها و تلاش‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر" پنجمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار" با مشارکت وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری؛ بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌گردد.

لذا بدینوسیله از تمامی دانشجویان فرهیخته و معزز شاهد و ایثارگر کلیه مقاطع تحصیلی علاقه مند جهت شرکت در این جشنواره ملی دعوت به عمل می‌آید. بدین منظور ضروری است دانشجویان عزیز پس از مطالعه دقیق دستورالعمل مربوطه، و در صورت دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دستورالعمل مذکور، تقاضانامه ثبت نام را به دقت تکمیل نموده و به همراه کلیه مدارک و مستندات مربوط حداکثر تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 1399/12/26 به دفتر امور شاهد و ایثارگر پردیس / دانشکده محل تحصیل خود تحویل نمایند. (دانشجویان دانشکده‌های فاقد دفترامور شاهد و ایثارگر فرم تقاضا نامه (فرم شماره 1) تکمیل شده را تا تاریخ مقرر به دفتر ریاست پردیس / دانشکده مربوطه تحویل نمایند).

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت دستورالعمل اجرایی و فرم تقاضا نامه ثبت نام (فرم شماره 1) به وب سایت اداره کل به آدرس: shahed.ut.ac.ir مراحعه فرمائید

تأکید می‌گردد با عنایت به محدودیت برنامه زمانی تنظیم شده، تاریخ مذکور قطعی و غیرقابل تمدید می‌باشد

با تشکر اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران