خانه آیلتس ESL با همکاری دانشکده مدیریت دانشگاه تهران , کارگاه آموزشی به زبان انگلیسی با رویکرد های مدیریتی برگزار میکند .

این کارگاه به طور کامل به زبان انگلیسی می باشد و هدف از برگزاری آن, ارائه مهارت های لازم برای استفاده از زبان در دروس تخصصی و تعاملات عمومی است .

همانگونه که ملاحظه می فرمایید این کارگاه با مدیریت استاد مرامی و تدریس اساتید محترم دانشکده مدیریت برگزار میشود .

این کارگاه سه ساعته چهارشنبه ٢٩ آبان ماه ١٣٩٨  سالن ثامن الائمه ساختمان امام رضا دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ساعت ٤ برگزار میشود .

لازم بذکر است شرکت در این کارگاه رایگان می باشد, اما حضور، بدون ثبت نام امکان پذیر نیست ؛ جهت شرکت در این کارگاه لطفا نام و نام خانوادگی خود را به شماره 09906279568 تلگرام کنید .

منتظر حضور گرمتان هستیم