برنامه امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

برنامه امتحانات پایان ترم را از اینجا دانلود نمایید (بروز رسانی شده سوم تیرماه ۱۳۹۹)

توضیحات:

بدینوسیله ضمن اعلام برنامه امتحانات پایان نیمسال 99-1398 برای تمامی مقاطع تحصیلی ، به اطلاع دانشجویان عزیز رسانده می شود:
  1. نحوه ارزیابی پایانی دروسی که از نوع «ارزیابی مستمر» می باشد، با هماهنگی استاد محترم درس و مطالبه و پیگیری دانشجویان تعیین می شود، تاریخ مندرج در برنامه امتحانات به منظور تعیین حداکثر زمان اعلام نمره پایانی (۱۰ روز پس از تاریخ مشخص شده در برنامه) توسط استاد در سامانه گلستان مشخص شده است.
  2. در خصوص دروسی که شیوه ارزیابی آنها «آزمون مجازی» مشخص شده است، چنانچه بستر برگزاری آزمون از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی (e-learn) باشد، امکان دسترسی دانشجویان و اساتید به سامانه و استفاده  از امکانات آن فراهم گردیده است. با هدف رفع مشکلات احتمالی دانشجویان پیش از زمان برگزاری آزمون و افزایش قابلیت اطمینان این بستر ضروری است در اسرع وقت از طریق لینک elearn.ut.ac.ir از دسترسی خود به سامانه اطمینان حاصل نمایید.

گام‌های ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی و راهنمای حل مشکلات رایج در این خصوص در لینک زیر ارائه شده است:

به زودی راهنمای تصویری امکانات برگزاری آزمون برای اساتید و شیوه استفاده از امکانات سامانه جهت شرکت در آزمون و بارگزاری تکالیف در قسمت «فرمها و قوانین← امور آموزشی» در سایت دانشکده مدیریت به آدرس ذیل بارگزاری خواهد شد:

در صورت بروز هرگونه مشکل در هر یک از مراحل ورود و استفاده از امکانات سامانه یادگیری الکترونیکی حداکثر تا ۳۱ خرداد با جناب آقای بابایی مسئول آموزشهای الکترونیکی دانشکده به شماره ۶۱۱۱۷۷۷۰ یا مستقیم 88630539 یا آدرس ایمیل  sirousbabaei@ut.ac.ir تماس گرفته و نسبت به رفع مشکلات احتمالی اقدام نمایید. بدیهی است پس از تاریخ مذکور، مسئولیت عدم رفع نواقصی که منجر به ایجاد مشکل در ارزیابی پایانی دانشجو گردد بر عهده دانشجوست.

با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما عزیزان