بازه زمانی ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید گرامی و اعضای محترم هیأت علمی اعلام شد

تذکر مهم:

خدمت دانشجویان گرامی می‌رساند، ارزشیابی کیفیت و نحوه تدریس اساتید در ارتقا و بهبود فرایند تدریس اثرگزار بوده و دانشگاه تهران در تمام ترمهای تحصیلی پیگیر انجام این موضوع است.

در همین راستا، اداره کل آموزش، تنظیمات سامانه گلستان را به گونه‌ای تعریف نموده است تا دانشجویانی که به هر دلیل درسی را ارزشیابی نکنند، در پایان ترم، قادر به دیدن نمره خود در آن درس نباشند و مجبور شوند به کارشناس مربوطه در اداره آموزش پیام دهند تا نمره ایشان را اعلام نماید و مشکلات بعدی ....

لذا اکیدا توصیه می‌گردد در بازه زمانی اعلام شده، حتما اقدام به ارزشیابی دروس ارائه شده خودتان در ترم جاری باشید.

بازه زمانی اعلام شده: شنبه 13 دی‌ماه لغایت پنجشنبه 18 دی‌ماه 1399

متن نامه واصله از اداره کل آموزش دانشگاه:

با سلام و تحیت

احتراماً، ‬ به استحضار می‌رساند زمان تعیین شده برای ارزشیابی الکترونیکی اعضای محترم هیأت علمی در نیمسال اول تحصیلی ۰۰-۹۹ از روز شنبه مورخ ۱۳/‏۱۰/‏۹۹‬ لغایت پنج شنبه مورخ ۱۸/‏۱۰/‏۹۹‬ به مدت یک هفته است. لذا خواهشمنداست دستور فرمایند با توجه به کوتاه بودن زمان ارزشیابی، اطلاع رسانی مناسب جهت انجام ارزشیابی توسط دانشجویان صورت پذیرد.

ضمناً، با توجه به شرایط تشکیل کلاسهای درس در نیمسال جاری سوالات ارزشیابی اندکی تغییر نموده که لازم است دانشجویان براساس شرایط موجود به این سوالات پاسخ بدهند. لازم به ذکر است فقط دروسی که بصورت مجازی تدریس شده باشند توسط دانشجویان ارزشیابی می‌شوند.