اصلاح و حذف شد: فرآیند شماره 02- فرآیند برگزاری جلسه دفاع (ارشد و دکتری) در ایام مبارزه با کرونا

به دلیل مشکلات ایام کرونا و تسهیل در انجام دفاعیه‌ها،

استاد راهنما (راهنمای اول در دکترا) به عنوان نماینده تمامی اعضای محترم هیات داوران پایان‌نامه/رساله شناخته می‌شود

و تأییدیه استاد راهنما به تنهایی کفایت می‌کند.

لازم به ذکر است جلسات دفاعیه‌های آنلاین (مجازی) ضبط می‌شود،

بنابر این در صورت عدم هماهنگی و اطلاع‌رسانی به اعضای هیات داوران

و شرکت نکردن ایشان در جلسه دفاع (مجازی)،

جلسه رسمیت نداشته و لغو خواهد شد.

۱. دانشجو بایستی در پیشخوان سامانه جامع آموزش درخواست خود را ثبت نماید (برای دفاع پروپوزال دکتری: درخواست تصویب موضوع پروپوزال و برای دفاع نهایی دکتری و کارشناسی ارشد: درخواست دفاع).
۲. دانشجو فرم اعلام آمادگی دفاع (فرم شماره 5) را از سایت دانشکده مدیریت دریافت و تکمیل کرده و تصویر آن را از طریق ایمیل یا شبکه‌های اجتماعی برای هیأت داوران (اساتید مشاور و داوران پایان‌نامه یا رساله) ارسال می‌نماید و از ایشان درخواست می‌کند که موافقت خود را به استاد راهنما اعلام کنند.

"استاد گرامی با سلام و احترام،
در صورتی که دفاع اینجانب ................ از نظر حضرتعالی بلامانع است، موافقت خود را از طریق شبکه اجتماعی و یا ایمیل به اینجانب و استاد راهنما جناب آقای/ سرکار خانم  .........    به آدرس ایمیل ......... اعلام نمایید. متشکرم"

- پس از وصول موافقت همه اساتید، استاد راهنما توسط ایمیل موافقت همه اعضا را تأیید و به کارشناس آموزش اعلام می‌نماید.
(برای دیدن اطلاعات تماس و ایمیل کارشناسان اینجا کلیک کنید)
- تاییدیه کارشناس مالی توسط اداره آموزش دریافت می‌شود.
۳. پس از تعیین همه داوران در جلسه شورا و تایید هیٲت داوران مبنی بر آمادگی دانشجو برای دفاع، به منظور تعیین زمان دفاع، دانشجو فرم تعیین روز دفاع (فرم شماره ۳) را از سایت دانشکده مدیریت دریافت و تکمیل نماید و برای تایید به کارشناس آموزش ایمیل نماید.

- در صورت تایید کارشناس آموزش، فرم امضا و تصویر آن به دانشجو ایمیل می‌شود.

- دانشجو تصویر فرم تایید شده توسط کارشناس را از طریق ایمیل یا شبکه‌های اجتماعی برای هیأت داوران (اساتید مشاور و داوران پایان‌نامه یا رساله) ارسال می‌نماید و از ایشان درخواست می‌کند که موافقت خود با زمان دفاع را به استاد راهنما اعلام کنند.

"استاد گرامی با سلام و احترام،

در صورتی که زمان دفاع اینجانب ................ در روز ..... مورخ ..... ساعت ...... مورد تایید است، موافقت خود را از طریق شبکه اجتماعی و یا ایمیل به اینجانب و استاد راهنما جناب آقای/ سرکار خانم ......... به آدرس ایمیل ......... اعلام نمایید. متشکرم"

4. برای ثبت و رزرو دفاعیه آنلاین به صفحه مربوطه بروید (لینک صفحه ثبت و رزرو دفاعیه) و برای دفاعیه خودتان روز و ساعت را رزرو نمایید.

در روز هماهنگ شده همه اعضا بایستی به صورت آنلاین در دفاعیه شرکت نمایند
در غیر اینصورت دفاع رسمیت نخواهد یافت و مورد پذیرش نمی‌باشد
5. پس از رویت فرم شماره 3 توسط هیات داوران و ثبت و رزرو روز و ساعت دفاعیه، دانشجو از استاد راهنما درخواست کند تاییدیه زمان دفاع را از طریق ایمیل به کارشناس اعلام نماید.

استاد گرامی با سلام و احترام،
لطفا موافقت اعضای هیات داوران با برگزاری دفاع اینجانب ................ در روز ..... مورخ ..... ساعت ...... را از طریق ایمیل به کارشناس محترم آموزش، آقای/ خانم ......... به آدرس......... اعلام نمایید.
متشکرم
6. لازم است دانشجو از اساتید مدعو (غیر هیات علمی دانشکده مدیریت) درخواست نماید اطلاعات ذیل را برای پرداخت حق التحقیق و هزینه داوری به کارشناس آموزش دانشکده، آقای احمدی ارسال نمایند.

استاد گرامی با سلام و عرض ادب؛
لطفا به منظور پرداخت به موقع حق‌التحقیق و حق‌الزحمه داوری، اطلاعات ذیل را تکمیل و برای کارشناس آموزش دانشکده، آقای احمدی به آدرس ایمیل rasoolahmadi@ut.ac.ir ارسال نمایید. متشکرم.
الف: مشخصات دانشجو (توسط دانشجو تکمیل گردد):
     1. نام دانشجو: ........ 2. شماره دانشجویی : ............ 3.مقطع: ............... 4.گروه: ........... 5.رشته:................
ب: مشخصات استاد:
     1. نام استاد:............، 2. نام دانشگاه: ...............، 3. مرتبه علمی: .............، 4: شماره حساب بانکی (فقط بانک تجارت):..................،
     5. کد ملی:.......... ...، 6. تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورت نداشتن حکم، آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی ارزیابی جامع)، 7. تصویر صفحه اول بیمه.

7. کارشناس صورتجلسه دفاع را ازسامانه جامع آموزش دریافت و حداقل ۲۴ ساعت قبل از زمان دفاع به نماینده تحصیلات تکمیلی تحویل نماید.
8. فرایند اداری پس از برگزاری جلسه دفاع:
8.1. نماینده تحصیلات تکمیلی: درج نمره در صورتجلسه دفاع و تحویل صورتجلسه به مسوول دفتر معاونت آموزشی
8.2. مسوول دفتر معاونت آموزشی: مهر و امضای صورتجلسه دفاع توسط ریاست دانشکده و معاونت آموزشی و ارسال به کارشناس
8.3. کارشناس: ثبت نمره و تاریخ دفاع در سامانه جامع گلستان و ارسال تصویر صورتجلسه به پرونده الکترونیک دانشجو
9. کارشناس با مراجعه به پیشخوان خدمت، درخواست تصویب دانشجو (برای تصویب پروپوزال) یا درخواست دفاع (برای دفاع نهایی) را کامل نماید.