مشروح خبر یا مطلب: مشروح خبر یا مطلب:

اخطار به دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) در خصوص دفاع از پایان‌نامه/رساله در ترم دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

اطلاعیه مهم:

مطابق تاکید جدی معاونت آموزشی دانشگاه، پایان رسمی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه روز ۱۴ تیر ماه  ۹۹ است.

بنابراین، به دانشجویان ترم ۶ کارشناسی ارشد در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ هیچ فرجه ای داده نمی شود و فقط تا روز ۱۴ تیر ۹۹ می توانند از پایان نامه دفاع کنند.

همچنین دانشجویان دکتری که قصد دفاع در این نیمسال را دارند با توجه به تعطیلات تابستانی، لازم است تا روز ۱۴ تیرماه ۹۹ از رساله خود دفاع نمایند. در غیر این صورت هیچ تضمینی برای دفاع تا پایان شهریور ۹۹ وجود ندارد.

* * * * * * * * *

به دانشجویان ترم ۳ کارشناسی ارشد نیز توصیه می شود با توجه به تعطیلی تابستان ۹۹، موضوع پروپوزال خود را حداکثر تا چهارشنبه ۴ دی ۹۸ تصویب کنند در غیر این صورت هیچ تضمینی برای دفاع در ترم ۴ ایشان وجود ندارد.