بخش مربوطه خبر: نوع خبر:

هیئت رئیسه دانشکده مدیریت از همکاران شاغل در دفتر نشریات دانشکده تقدیر و قدردانی به عمل آورد.

با توجه به اینکه که نشریات علمی - پژوهشی دانشکده مدیریت در جدیدترین رده بندی نشریات مدیریتی چاپ شده در کشور، در رده های بالا قرار گرفتند، به همین مناسبت هیئت رئیسه دانشکده مدیریت از آقایان حسین آدوسی و مهدی فلاح که در طی سالهای گذشته در دفتر نشریه فعالیت داشتند طی جلسه ای با اهدای لوح سپاس از ایشان تقدیر و قدردانی به عمل آوردند.

جزئیات

انتخاب مجله علمی - پژوهشی مدیریت بازرگانی دانشکده مدیریت به عنوان برترین مجله در بین مجلات علمی پژوهشی مدیریت بازرگانی در ایران

براساس آخرین رتبه‌بندی سال1396 وزارت علوم - تحقیقات و فناوری فصلنامه مدیریت بازرگانی با بالاترین درجه A82 در رتبه اول بین مجلات بازرگانی قرار گرفت.

برگزاری جلسه دفاع از رساله دکتری در رشته حسابداری

جلسه دفاع از رساله دکتری آقای محسن مطمئن با عنوان " تببین انتخاب قراردادهای انگیزشی ترکیبی مبتنی بر سود و زیان با استفاده از روش آزمایشگاهی" با حضور اعضاء هیئت داوران در محل تالار جنبی الغدیر دانشکده مدیریت برگزار گردید.

وب سایت رسمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران . Copyright @ 2018