بخش مربوطه خبر: نوع خبر:

آغاز دوره های کهاد (ماینر) مدیریت و کارآفرینی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران.

به اطلاع دانشجویان دانشگاه تهران می‌رساند، در پی تصویب آیین‌نامه ایجاد و اجرای دوره کهاد (ماینر) دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اقدام به برگزاری دو دوره کهاد در رشته مدیریت و کارآفرینی از ابتدای مرداد ماه سال جاری نموده است.

جزئیات

برگزاری دوره آموزشی "آشنایی با راهکارهای سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی"

دوره آموزشی "آشنایی با راهکارهای سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی توسط آقای دکتر حامد جعفر زاده استادیار گروه آموزشی مدیریت فناوری اطلاعات و مهندس روزبه بهرامی مدیر فروش محصولات و متخصص راهکارهای منابع انسانی شرکت چارگون در روز دوشنبه مورخ 31 اردیبهشت ماه سال جاری در دانشکده مدیریت برگزار می گردد.

جزئیات

انتخاب دو تن از اساتید دانشکده مدیریت به عنوان اعضای هیئت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه تهران در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران

در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران ، آقایان دکتر محمد رضا مهرگان استاد گروه آموزشی مدیریت صنعتی و دکتر غلامرضا کرمی دانشیار گروه آموزشی حسابداری دانشکده مدیریت به عنوان اساتید برتر آموزشی انتخاب گردیدند.

جزئیات

سومین جشنواره آموزشی و پژوهشی دانشکده مدیریت با معرفی نفرات برگزیده در بخش های آموزشی و پژوهشی در محل تالار الغدیر دانشکده مدیریت برگزار گردید.

در این جشنواره از اساتید برگزیده در حوزه های آموزشی و پژوهشی و همچنین دانشجویان برگزیده در مقاطع تحصیلی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری تقدیر و قدردانی بعمل آمد.

جزئیات

افتتاح و تجهیز سایت رایانه ای آموزشی شماره 2 ( واقع در کلاس 2 ساختمان شمالی به تعداد 32 کامپیوتر مجهز به اینتر نت پر سرعت )

سایت رایانه ای آموزشی شماره 2 دانشکده مدیریت با حضور هیئت رئیسه محترم دانشکده مدیریت در روز سه شنبه مورخ 17/11/1396 در محل کلاس 2 ساختمان شمالی افتتاح گردید.

وب سایت رسمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران . Copyright @ 2018