بخش مربوطه خبر: نوع خبر:

آغاز دوره های کهاد (ماینر) مدیریت و کارآفرینی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران.

به اطلاع دانشجویان دانشگاه تهران می‌رساند، در پی تصویب آیین‌نامه ایجاد و اجرای دوره کهاد (ماینر) دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اقدام به برگزاری دو دوره کهاد در رشته مدیریت و کارآفرینی از ابتدای مرداد ماه سال جاری نموده است.

جزئیات

هیئت رئیسه دانشکده مدیریت از همکاران شاغل در دفتر نشریات دانشکده تقدیر و قدردانی به عمل آورد.

با توجه به اینکه که نشریات علمی - پژوهشی دانشکده مدیریت در جدیدترین رده بندی نشریات مدیریتی چاپ شده در کشور، در رده های بالا قرار گرفتند، به همین مناسبت هیئت رئیسه دانشکده مدیریت از آقایان حسین آدوسی و مهدی فلاح که در طی سالهای گذشته در دفتر نشریه فعالیت داشتند طی جلسه ای با اهدای لوح سپاس از ایشان تقدیر و قدردانی به عمل آوردند.

جزئیات

برگزاری دوره آموزشی "آشنایی با راهکارهای سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی"

دوره آموزشی "آشنایی با راهکارهای سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی توسط آقای دکتر حامد جعفر زاده استادیار گروه آموزشی مدیریت فناوری اطلاعات و مهندس روزبه بهرامی مدیر فروش محصولات و متخصص راهکارهای منابع انسانی شرکت چارگون در روز دوشنبه مورخ 31 اردیبهشت ماه سال جاری در دانشکده مدیریت برگزار می گردد.

جزئیات

انتخاب دو تن از اساتید دانشکده مدیریت به عنوان اعضای هیئت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه تهران در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران

در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران ، آقایان دکتر محمد رضا مهرگان استاد گروه آموزشی مدیریت صنعتی و دکتر غلامرضا کرمی دانشیار گروه آموزشی حسابداری دانشکده مدیریت به عنوان اساتید برتر آموزشی انتخاب گردیدند.

وب سایت رسمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران . Copyright @ 2018