همایش ها و کنفرانس ها

مرکز همایش های دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

مرکز تخصصی برگزاری همایش ها، کنفرانس ها و نمایشگاه ملی و بین المللی در ایران با  بهره گیری از توان علمی و تخصصی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در زمینه برگزاری کنگره، کنفرانس، همایش، نشست های علمی و تخصصی و نمایشگاه های متعدد داخلی و بین المللی ، در قالب واحدهای مختلف از جمله؛ تحقیقات و پژوهش، برنامه ریزی، طراحی و گرافیک، خبر و ارتباط با رسانه، امور قراردادها، امور اجرایی، امور اداری، روابط عمومی و …  با هدف شناسایی معضلات و تنگناها و در نتیجه، ارائه راه حل هایی به منظور ارتقا جامعه علمی و اجرایی کشور در حوزه مدیریت و کسب و کار ، در طول سالیان اخیر، گامی موثر در فرآیند توسعه پایدار ملی قدم نهاده است

مرکز همایش های دانشکده مدیریت در راستای توانمندسازی سرمایه های انسانی در حوزه مدیریت، کسب وکار و باهمکاری دانشگاه ها و سازمان های علمی و تخصصی ، و با تکیه به توان علمی خود به عنوان قدیمی ترین دانشکده مدیریت کشور اقدام به برگزاری کنفرانس های تخصصی در حوزه مختلف با حضور اساتید برجسته از دانشگاه تهران و خارج از آن نموده است.

واحدها و بخش های مرکز همایش های دانشکده مدیریت دانشگاه تهران:

1. واحد تحقیق و پژوهش
  2. واحد فناوری اطلاعات
  3. طراحی و گرافیک
  4. دبیرخانه و روابط عمومی
  5. تشریفات و امور بین المللی
  6. پذیرایی
  7. فیلم برداری و مستند سازی
  8. انتشارات
  9. پوشش خبری و رسانه
  10. طراحی و اجرایی هدایای تبلیغاتی،تندیس و…
  11. سمعی و بصری
  12. مرکز بازاریابی دیجیتال

در جدول زیر به بخشی از عناوین سمینارها و همایش های برگزار شده توسط مرکز همایش های دانشکده مدیریت اشاره می شود :

ردیف عنوان آدرس سایت
1 کنفرانس سالیانه مدیریت استراتژیک www.strategicmanagement.ir
2 کنفرانس ملی مدیریت اجرایی www.embaconference.com
3 کنفرانس سیستم های اطلاعاتی www.isconference.ir
4 کنفرانس مدیریت تبلیغات www.adsconference.com
5 کنفرانس مدیریت خدمات www.serviceconference.ir
6 کنفرانس مدیران منابع انسانی
7 کنفرانس مدیریت دولتی www.paconference.ir
8 جایزه ملی مدیریت استراتژیک
9 جایزه ملی مدیریت تبلیغات
10 مجموعه کنفرانس مجازی در حوزه مدیریت کسب و کار

سازمانها و مراکزی که تاکنون افتخار همکاری با آنها را داشته ایم:

وزارت اقتصاد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،وزارت علوم،تحقیقات و فناوری،معاونت فناوری رئیس جمهور،سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، شهرداری تهران، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری،بنیاد مستضعفان،سازمان فناوری اطلاعات کشور،مرکز ترویج علمی کشور،بانک ملت،بانک پارسیان،بانک پاسارگاد،بانک دی،شرکت آسیاتک و بیش از 100 شرکت و موسسه خصوصی و دولتی در کشور.

تماس با ما:

تلفن : 88229901 – 88220719 فاکس: 88753506