دیدار هیئت 7 نفره اعزامی سه دانشگاه سوئدی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

دوشنبه، 1397/01/20

هیئتی هفت نفره از سه دانشگاه مالمو، لوند و هالمستد سوئد به همراه دبیر دوم سفارت این کشور در ایران، در روز دوشنبه مورخ 20 فروردین 1397 از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران بازدید کردند.

هدف از این بازدید  ارتقای همکاری‌های دوجانبه علمی  با دانشکده مدیریت و نیز تبادل استاد و پذیرش دانشجوی مشترک در دو مقطع ارشد و دکتری بود که با مذاکراتی که صورت گرفت فرصتهای این امر بررسی شد.
در این جلسه دکتر حسنقلی پور ریاست دانشکده رشته‌های مختلفی که در دانشکده ارائه می‌شوند را شرح دادند و ابراز تمایل کردند که شرایط برای اعزام دانشجویان دکتری برای فرصت مطالعاتی به این سه دانشگاه مهیا شود. همچنین آمادگی دانشکده برای اجرای پایان‌نامه‌های مشترک را اعلام کردند. جناب آقای دکتر محقر نیز درباره شهر دانش و تلاشهای دانشگاه تهران در زمینه فناوری‌های شهر هوشمند و پایدار اطلاعاتی را ارائه کردند.در انتها یک بازدید از دانشکده صورت گرفت و هیئت توسط تیم بین الملل دانشکده بدرقه شدند.

وب سایت رسمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران . Copyright @ 2018