انتخاب استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به‌عنوان داور برتر مجلات الزویر

سه شنبه، 1397/02/11

انتخاب آقای دکتر سعید روحانی استادیار گروه آموزشی مدیریت فناوری اطلاعات استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به‌عنوان داور برتر مجلات الزویر

آقای دکتر سعید روحانی استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به عنوان داور برتر چندین نشریه معتبر انتشارات الزویر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سعید روحانی ، استادیار گروه فناوری اطلاعات دانشکده مدیریت، به عنوان داور برتر چندین نشریه معتبر بین‌المللی انتشارات الزویر انتخاب شد.

دکتر سعید روحانی در خلال سال‌های 2016، 2017 و 2018 به عنوان داور برتر ( Outstanding Reviewer ) چندین نشریه معتبر بین‌المللی از جمله international journal of information management, computers in human behavior C انتخاب شد که توسط WOS و دارای کیفیت Q1 نمایه شده‌ا‌ند.

طبق اطلاعات ارائه شده توسط Elsevier ، داورانی که در خلال دو سال در گروه 10 درصد برتر قرار گیرند، به عنوان Outstanding Reviewer معرفی می‌شوند.

وب سایت رسمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران . Copyright @ 2018