امور تغذیه

معرفی واحد تغذیه

عملکرد سلف سرویس دانشجویی در دانشگاه به صورت عقد قرارداد با شرکتهای خصوصی مورد تأیید اداره تغذیه می باشد که طی آن مسئولیت طبخ و توزیع و تهیه مواد اولیه را به عهده می گیرد . واحد تغذیه امور دانشجویی وظیفه نظارت بر عملکرد این شرکتها را دارد که شامل نظارت بر مراحل تهیه مواد اولیه ،کنترل کیفی و بهداشتی مراحل طبخ و توزیع غذا می باشد.
در دانشگاه تهران مواد اولیه  شامل برنج ، روغن ( مایع سرخ کردنی) ، گوشت منجمد  ، مرغ منجمد و ماهی توسط اداره تغذیه اداره کل امور دانشجویی تهیه  می شود و براساس آمار رزرو پایگاه اینترنتی تغذیه ، در اختیار دانشکده ها قرار می گیرد . سایر مواد از قبیل سبزیجات ،حبوبات ، چاشنی ها و … توسط پیمانکار خریداری می گردد.
در دانشکده مدیریت ، کارشناس تغذیه واحد امور دانشجویی، هر هفته مواد اولیه مورد نیاز را طبق جدول استاندارد مواد غذایی محاسبه کرده و در اختیار پیمانکار سلف سرویس قرار می دهد و بر مراحل آماده سازی غذا نظارت دارد.
مسئول تغذیه، جناب آقای رضایی شماره 7768

 

معرفی پایگاه تغذیه دانشگاه تهران

به منظور استفاده از سلف سرویس دانشجویی  سایت تغذیه به آدرس : « http://dining.ut.ac.ir » راه اندازی شده است. برای ورود به این سایت  نام کاربری ، «شماره دانشجویی »و رمز عبور ،« کد ملی » می باشد. پس از ورود به سایت می توان از منوی کاربر برای رزرو ، افزایش اعتبار و سایر خدمات استفاده نمود. دریافت غذا نیز با استفاده از کارت دانشجویی صورت می گیرد.


افزایش اعتبار

برای پرداخت هزینه غذا باید از طریق پرداخت اینترنتی اقدام نمود. به این منظور نیاز به شماره کارت عابر بانک ، رمز دوم ، cvv2  (کد امنیتی کارت) و تاریخ انقضاء کارت می باشد. کلیه کارتهای عضو شبکه شتاب قابل استفاده می باشد.
 برای دریافت رمز دوم کارت ، به یکی از خودپرداز های بانک صادر کننده کارت مراجعه نموده و پس از وارد کردن کارت و نمایش صفحه ، گزینه سایر خدمات و سپس گزینه رمز دوم را انتخاب کرده و رمز مورد نظر خود را ثبت نمایید. بهتر است رقم اول رمز انتخابی صفر نباشد.
در صورتیکه cvv2 کارت روی آن نوشته نشده باشد ، پس از انجام مراحل فوق و ثبت رمز دوم ، دستگاه خود پرداز رسیدی به شما تحویل خواهد داد که cvv2  و تاریخ انقضاء کارت روی آن درج شده است.
پس از انجام مراحل فوق ، جهت افزایش موجودی خود در پایگاه تغذیه ، در منوی کاربر ، گزینه افزایش اعتبار را انتخاب نموده و پس از انتخاب دانشکده و مبلغ مورد نظر ، از طریق درگاههای بانک و انجام مراحل ذکر شده اقدام به شارژ حساب خود نمایید.

رزرو غذا

در صورت داشتن موجودی کافی در حساب کاربری خود ، می توانید اقدام به رزرو غذا نمایید . به این منظور از منوی کاربری گزینه رزرو را انتخاب کنید. برنامه غذایی هفتگی نمایان می شود و شما می توانید با انتخاب روزهای مورد نظر و تأیید آن به راحتی عمل رزرو را انجام دهید . به خاطر داشته باشید پس از انتخاب روزهای هفته حتماً روی گزینه تأیید کلیک نمایید.  هر هفته از شنبه تا ساعت 8صبح چهار شنبه فرصت دارید برای هفته آینده غذا رزرو نمایید. در صورتی که به هر دلیلی اقدام به رزروغذا نکنید ، سلف سرویس نسبت به تحویل غذا تعهدی نخواهد داشت. در نظر داشته باشید به تعداد هفته هایی که برنامه غذایی در سایت موجود باشد می توانید اقدام به رزرو غذا کنید.. برنامه غذایی اغلب به صورت ماهانه در سایت درج می شود. این برنامه در اداره تغذیه طرح شده و در کلیه دانشکده ها یکسان است و امکان تغییر برنامه در دانشکده ها وجود ندارد.

کد فراموشی

برای دریافت غذایی که از پیش رزرو نموده اید همراه داشتن کارت دانشجویی الزامی است. در صورتیکه کارت خود را همراه نداشته باشید می توانید از کد فراموشی استفاده نمایید. به این منظور از منوی کاربر گزینه کد فراموشی را انتخاب نموده و پس از انجام مراحل ذکر شده شماره کد را دریافت نمایید. این شماره را در دستگاه پوز سالن ثبت کرده و غذا دریافت کنید. توجه داشته باشید در هر ترم تنها 30 بار می توانید از کد فراموشی استفاده کنید.
نکته مهم: هر بار که جهت دریافت کد فراموشی اقدام کنید ، یک کد جدید دریافت می کنید . حتی اگر غذا رزرو نداشته باشید می توانید کد فراموشی دریافت کنید اما دستگاه پوز سالن غذاخوری در ازای آن عدم رزرو را اعلام خواهد نمود و شما نمی توانید غذا دریافت نمایید. کد فراموشی تنها به منزله کارت دانشجویی شماست و امکان دریافت غذای رزرو شده را به شما می دهد.


آشپزخانه:

در آشپزخانه دانشکده مدیریت سعی نموده ایم اصول بهداشت مواد غذایی را به درستی رعایت کنیم. برای مثال:
–         برای تهیه و آماده سازی مواد غذایی مثل خرد کردن گوشت و سبزیجات از تخته کارهای مجزا استفاده می شود و برای تهیه سالاد و سایر موادی که به صورت خام مصرف می شوند از میزهای استیل استفاده می گردد تا امکان شستشو و ضدعفونی کامل آنها مهیا باشد.
–         مراحل شستشو سبزیجات به طور کامل (3 مرحله ای ) انجام می شود و برای ضدعفونی از دستگاه ضدعفونی ازن استفاده می گردد که کلیه باکتریها‘ انگلها ‘یونهای آلی و فلزی و اثرات کودها را از بین می برد. دانشکده مدیریت تنها دانشکده ای است که اقدام به خرید این دستگاه کرده است.
–         استفاده از ظروف استیل برای آماده سازی جوجه کباب ‘ سالاد و ماست وخیار به جای ظروف آلومینیومی به منظور جلوگیری از اثر اسیدی موادی مثل آبلیمو بر جداره ظروف آلومینیومی
–         استفاده از دستگاههای پوست کن ‘ خلال کن و خرد کن برای دخالت کمتر دست
–         استفاده از ماشین ظرفشویی برای شستن ظروف
و ….

وب سایت رسمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران . Copyright @ 2017