برنامه های دانشکده

تیر 1

آغاز دوره های کهاد (ماینر) مدیریت و کارآفرینی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

به اطلاع دانشجویان دانشگاه تهران می‌رساند، در پی تصویب آیین‌نامه ایجاد و اجرای دوره کهاد (ماینر) دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اقدام به برگزاری دو دوره کهاد در رشته مدیریت و کارآفرینی از ابتدای مرداد ماه سال جاری نموده است.

به اطلاع کلیه دانشجویان و دانش ­آموختگان دانشگاه تهران می‌رساند، در پی تصویب آیین‌نامه ایجاد و اجرای دوره کهاد (ماینر) دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اقدام به برگزاری دو دوره کهاد در رشته مدیریت و کارآفرینی از ابتدای مرداد ماه سال جاری نموده است. متقاضیان می­ توانند با گذراندن تعدادی از درس‌های اصلی و کاربردی رشته ­های مدیریت و کارآفرینی و آشنایی با مفاهیم پایه این رشته ­ها، امکان به‌کارگیری مهارت‌های مدیریتی را در زمینه تخصصی خود به‌دست آورند.

این دوره که مبتنی بر سومین برنامه راهبردی دانشگاه تهران و با هدف پرورش سرمایه انسانی کارآفرین تدوین شده است برای دو گروه زیر برگزار می­ شود:

الف) دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه تهران

ب) دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری و دانش ­آموختگان دانشگاه تهران

در این راستا میزان شهریه پرداختی برای دانشجویان گروه الف برابر با 50 درصد نرخ مصوب شهریه دوره کارشناسی و برای مقتاضیان گروه ب معادل 100 درصد نرخ مصوب شهریه دوره کارشناسی خواهد بود.

دوره‌های مذکور در2مرحله­ ی کلاس ­های الکترونیکی و کلاس­ های حضوری برگزار می­ گردد که کلاس ­های الکترونیکی از ابتدای مرداد ماه سال جاری و کلاس ­های حضوری با شروع نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 آغاز خواهد شد  که متقاضیان با گذراندن یکی از دوره های مذکور موفق به اخذ گواهی دوره کهاد خواهند شد.

جهت اطلاع از محتوای دوره، فایل های زیر را دانلود فرمائید.

1. آئین نامه اجرای دوره کهاد دانشگاه تهران(ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی)
  2. معرفی دوره کهاد مدیریت
  3. معرفی دوره کهاد کارآفرینی

لطفا ابتدا موارد زیر را مطالعه فرموده و در صورت تمایل نسبت به ثبت نام در یکی از دوره­ های کهاد مدیریت و کارآفرینی اقدام نمائید.

1. نیازمندی­های و مراحل گذراندن دوره و اخذ گواهی (مطابق آئین نامه اجرائی)
    • دانشجو می ­بایست نسبت به ثبت نام اولیه در سایت دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در همین صفحه تا تاریخ 1397/04/25 اقدام نماید.
    • زمان شروع کلاس ­های الکترونیکی از ابتدای مرداد ماه 97 و مطابق با جدول ذیل خواهد بود. (6 واحد از 9 واحد ارائه شده توسط دانشجو باید اخذ گردد).

شماره درس

عنوان درس

تعداد واحد

شهریه دانشجویان مقطع کارشناسی(ریال)

شهریه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانش­ آموختگان(ریال)

زمان کلاس و آزمون

طراحی و تدوین طرح کسب و کار

مدیریت منابع انسانی

بازاریابی و مدیریت بازار

متعاقبا اعلام می­گردد.

2. پس از انجام ثبت نام قطعی در سایت دانشکده مدیریت، متقاضیان باید مبلغ شهریه کلاس‌های تابستان را برای تعداد دو درس انتخابی از جدول فوق به شماره حساب غیر قابل برداشت 5225439144 با شناسه واریز 3201402402169 بانک ملت به نام دانشکده مدیریت دانشگاه تهران پرداخت و اصل فیش واریزی را  تا 1397/04/25 به اداره آموزش دانشکده مدیریت تحویل نموده و مجوز ورود به کلاس­ ها را دریافت نماید. مبلغ قابل پرداخت برای دانشجویان مقطع کارشناسی معادل 3.000.000 ریال و سایر متقاضیان معادل 6.000.000 ریال خواهد بود.
  3. حدنصاب الزامی جهت برگزاری هر کلاس شامل ثبت نام حداقل 20 متقاضی خواهد بود.
    • گذراندن تمامی واحدهای دوره و شرکت در کلاس ­ها و امتحانات مطابق آئین نامه های آموزشی دانشگاه، الزامی ­باشد.
    • دانشجو می­ بایست دوره مذکور را حداقل در یک و حداکثر در سه نیمسال تحصیلی به اتمام برساند.
    • زمان آغاز دوره از اول مرداد ماه 1397 خواهد بود.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره تماس  61117780 (آقای کرمی) تماس حاصل فرمائید.

***در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های کهاد مدیریت و کارآفرینی، به لینک زیر مراجعه فرمائید.

***لازم به ذکر است که ثبت نام متقاضیان با تحویل اصل فیش پرداختی شهریه به اداره آموزش دانشکده مدیریت قطعی خواهد شد.

وب سایت رسمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران . Copyright @ 2018