قابل توجه متقاضیان دوره های کهاد دانشکده مدیریت

قابل توجه متقاضیان شرکت در دوره های کهاد مدیریت و کارآفرینی که مرحله ثبت نام اینترنتی خود را انجام داده­اند، می­رساند که جهت تکمیل ثبت نام  با توجه به دوره انتخابی خود فایل های زیر را دانلود کرده و پس از تکمیل فرم انتخاب واحد و واریز وجه شهریه، فایل تکمیل شده به همراه تصویر فیش واریزی را به آدرس ایمیل مندرج در فرم انتخاب واحد تا تاریخ 1397/07/01 ارسال نمایند.

دروس ارائه شده دوره کهاد مدیریت

فرم انتخاب واحد دوره کهاد مدیریت

دروس ارائه شده دوره کهاد کارآفرینی

فرم انتخاب واحد دوره کهاد کارآفرینی

• شهریه پرداختی:

دانشجو با توجه به تعداد واحد اخذ شده و مقطع تحصیلی فعلی خود باید شهریه را در زمان انتخاب واحد و به شرح زیر بطور کامل پرداخت نماید.

دانشجویان مقطع کارشناسی به ازای هرواحد معادل 50 هزار تومان و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و دانش آموختگان به ازای هر واحد معادل 100 هزار تومان بایستی پرداخت نمایند.

به عنوان مثال اگر یک دانشجوی مقطع کارشناسی 9 واحد از دوره کهاد را اخذ نماید بایستی مبلغی معادل 450 هزار تومان واریز کرده و در صورتی که ایشان دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد باشد این مبلغ به 900 هزار تومان افزایش می­یابد.

بدیهی است دانشجویانی که جهت دوره تابستان شهریه پرداخت کرده اند، مبلغ پرداختی ایشان در ترم جاری لحاظ خواهد شد.

شهریه دوره بایستی به شماره حساب زیر واریز گردد:

شماره حساب غیر قابل برداشت 5225439144 با شناسه واریز 3201402402169 بانک ملت به نام دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

اصل فیش پرداختی را تا تاریخ 1397/07/09 به اتاق شماره 65 واقع در طبقه اول ساختمان اعضای هیات علمی دانشکده مدیریت (آقای کرمی) تحویل نمائید.

سایر اطلاعات مورد نیاز:

• امکان ثبت نام از متقاضیان سایر دانشگاه ها وجود ندارد و دوره صرفا جهت دانشجویان دانشگاه تهران اجرا می­گردد.
  • طول دوره کهاد مطابق آئین نامه آموزشی جهت دانشجویان مقطع کارشناسی تعریف شده و باید همزمان با اتمام دوره کارشناسی به پایان برسد. امکان دادن سنوات تحصیلی به منظور گذراندن دوره کهاد وجود ندارد.
  • حداقل و حداکثر واحد اخذ شده برای هر ترم کهاد مطابق آئین نامه آموزشی بود و دانشجو بایستی حداقل 12 واحد از دروس رشته اصلی خود را اخذ نماید.
  • جهت دانشجویان کارشناسی دانشگاه تهران بایستی معرفی نامه از معاونت آموزشی دانشکده مبدا بصورت الکترونیکی به معاونت آموشی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ارسال گردد.
  • محل برگزاری کلاس ها دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ­می­باشد که حضور و مشارکت در کلاس­ها مطابق آئین نامه آموزشی دانشگاه می­باشد.

* * * آئین نامه برگزاری دوره کهاد

اخبار آموزشی و پژوهشی اخبار آموزشی و پژوهشی

چهارمین جشنواره پژوهش و آموزش
برنامه امتحانی پایان ترم اول سال تحصیلی 1397- دانشجویان آموزشهای الکترونیکی (مجازی)
کارشناسی- برنامه درسی و برنامه امتحانی ترم دوم سال تحصیلی 98-1397
برنامه درسی و امتحانات نیمسال دوم 1397- کارشناسی
کارشناسی- مقررات و راهنمای برگزاری امتحانات پایان ترم اول سال تحصیلی 1397
مقررات و راهنمای امتحانات پایان ترم اول 97
ارشد- برنامه کلاسی ترم دوم سال تحصیلی 1397
برنامه کلاسی ترم دوم 97- دانشجویان ارشد

اخبار عمومی اخبار عمومی

مشاوره رایگان در حوزه پایان نامه
حضور دانشکده مدیریت درجشنواره پژوهش و فناوری وزارت علوم در نمایشگاه بین المللی
کنفرانس بین المللی «مدیریت استراتژیک»
کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
دانلود فایلهای تصویری و صوتی همایش مبارزه با فساد در ایران: نظام‌مند یا موردی؟
فایلهای صوتی و تصویری همایش مبارزه با فساد در ایران: نظام‌مند یا موردی؟
«جشنواره‌ نوآوری دانشکده‌ مدیریت» تحت عنوان (نوآورشو)
جشنواره نوآوری (نوآورشو)